joi, 31 octombrie 2013

Publicat la 10/31/2013 11:38:00 a.m. de Anonim

Arcaş şi-a chemat colegii senatori la Mediaş

Doi miniştri şi nu mai puţin de 40 de senatori social-democraţi se află astăzi la Mediaş, la invitaţia lui Viorel Arcaş, preşedintele organizaţiei municipale PSD.


Autor: Alex PÎNTEA

Municipiul de pe Târnava Mare găzduieşte astăzi un grup important de parlamentari social-democraţi. Alături de aceştia sunt prezenţi  şi ministrul Fondurilor Europene, Eugen Orlando Teodorovici, şi ministrul Proiectelor de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova. Vizita se înscrie în seria acţiunilor politice parlamentare şi guvernamentale în teritoriu.

Întâlnire la Casa Gazelor

În această dimineaţă are loc la Casa Gazelor Naturale din municipiul Mediaş o întâlnire cu reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene, dar şi cu primarii din zona de nord a judeţului Sibiu. Discuţiile se vor axa pe problemele punctuale ale oraşului şi ale zonei, dar şi pe câteva proiecte de anvergură. „Este o mare bucurie şi onoare pentru mine că, pentru a doua oară - prima dată fiind în vara anului 2009 -, colegii senatori au acceptat invitaţia mea de a vizita Mediaşul, de a discuta problemele din teritoriu, de a se întâlni cu oamenii. Agenda întâlnirii vizează întâlnirea cu autorităţile locale şi judeţene. Cred că este o bună ocazie pentru primari, consilieri locali, consilieri judeţeni, oameni de afaceri din zonă să se întâlnească şi să discute cu oameni politici de prim nivel, parlamentari şi miniştri. Aceştia vor avea ocazia să îşi prezinte problemele, dar şi să afle răspunsuri. De asemenea, este o bună ocazie pentru noi să discutăm probleme politice într-un cadru mai puţin formal“, consideră parlamentarul medieşean Viorel Arcaş, viceliderul grupului PSD din Senat.

Vizită la staţii

Programul vizitei delegaţiei conduse de Ilie Sârbu (foto), liderul senatorilor social-democraţi, cuprinde şi participarea la inaugurarea oficială a celor două staţii regionale de tratare şi epurare a apei, obiective de investiţii realizate cu fonduri europene.


După Prahova şi Constanţa

Prezenţa la Mediaş a grupului de parlamentari reprezintă cea de-a treia vizită de acest gen în actual legislatură, după cea de la Azuga, din judeţul Prahova, respectiv cea de la Constanţa. Municipiul nostru a fost ales „datorită importanţei pe care o are în arhitectura economică şi politică a României“, menţionează surse apropiate PSD.
    Trimite prin e-mail