luni, 28 octombrie 2013

Publicat la 10/28/2013 02:29:00 p.m. de Anonim

A urcat în copac cu o maşină furată


Băutura i-a tulburat minţile unui tânăr de 29 de ani, din Bazna. Se întorcea de la o petrecere când i-a "făcut cu ochiul" maşina unui consătean, lăsată în faţa casei cu cheile în torpedou. Dar n-a ajuns prea departe cu ea.

Păgubitul s-a adresat postului de poliţie din Bazna, în cursul zilei de vineri, după ce şi-a găsit maşina izbită într-un pom din faţa unei gospodării din aceeaşi localitate. Oamenilor legii nu le-a luat mult să dea de urma băiatului care, în noaptea precedentă, petrecuse zdravăn pe la Blăjel. "Făptuitorul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a observat autoturismul parcat, l-a pornit cu cheile din torpedoul maşinii şi a condus pe strada Principală din localitatea Bazna, unde a pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un pom. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o alcoolemie de 0.25 mg/l alcool pur în aerul expirat", povesteşte Anca Bloancă, de la biroul de presă al IPJ Sibiu. În plus, băiatul nu avea nici permis de conducere.
Poliţiştii din Bazna cercetează în continuare cazul. "Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Postului de Poliţie Bazna, cu făptuitorul în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere", a mai menţionat Bloancă. (A. L.)
    Trimite prin e-mail