miercuri, 25 septembrie 2013

Publicat la 9/25/2013 12:53:00 p.m. de Anonim

Se dau alimente pentru nevoiaşi

Primăria Mediaş a început, de ieri, împărţirea alimentelor de la Uniunea Europeană în cadrul programului PEAD 2013-2014.


Autor: Alex PÎNTEA

Distribuţia se face de la depozitul situat în incinta fostei unităţi militare de aviaţie, în intervalul orar 8-13. Fiecare beneficiar primeşte câte18 kilograme de făină albă de grâu, 9 kilograme de mălai şi 6 litri de ulei. 

Doar cu programare

„Având în vedere numărul mare de beneficiari, distribuirea alimentelor se va face pe bază de programare. Astfel, în fiecare zi de luni vor fi întocmite liste cu persoane, în vederea distribuirii alimentelor pentru săptămâna respectivă. Listele vor fi întocmite la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială din incinta fostei Şcoli de Aviaţie, lângă depozitul de alimente. Vor fi distribuite alimente pentru 100 de persoane pe zi“, a precizat Raluca Filip, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaş. Pentru a intra în posesia alimentelor, beneficiarii se vor prezenta obligatoriu cu buletinul propriu sau cartea de identitate proprie, în original. În situaţia în care beneficiarii nu se pot prezenta personal, din cauza vârstei sau a bolii, se poate prezenta un membru al familiei, cu actul de identitate propriu şi cu actul de identitate al beneficiarului, ambele în original. Cele patru categorii de beneficiari care primesc aceste produse sunt şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi, pensionarii cu pensii sub 400 de lei sau cu pensii speciale care nu depăşesc 400 de lei, persoanele cu handicap grav şi sever şi persoanele care beneficiază de venitul minim garantat.
    Trimite prin e-mail