miercuri, 11 septembrie 2013

Publicat la 9/11/2013 11:46:00 a.m. de Anonim

Poliţiştii medieşeni i-au prins pe hoţii care au terorizat un întreg cartier

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş au identificat şi reţinut, în cursul zilei de ieri, trei bărbaţi suspectaţi de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt din locuinţă.

Un tânăr de 17 ani, unul de 18 ani şi unul de 33 de ani, domiciliaţi  în localităţile Mediaş şi Târnava au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ei sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. "În fapt, poliţiştii au stabilit faptul că cei trei suspecţi, în cursul lunii august 2013, pe timpul nopţii şi prin escaladarea ferestrei, au pătruns în opt locuinţe amplasate la parterul unor imobile situate într-un cartier din municipiul Mediaş, de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 6.000 de lei. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale", a anunţat inspectorul principal Luciana Balteş, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu. Astăzi, cei trei suspecţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. (A. L.)

ACTUALIZARE 12.09.2013: Judecătoria Mediaş a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile pentru tânărul în vârstă de 18 ani, respectiv 19 zile pentru cel de 17 ani, în timp ce complicele lor, în vârstă de 33 de ani, va fi cercetat în stare de libertate.
    Trimite prin e-mail