vineri, 9 august 2013

Publicat la 8/09/2013 02:58:00 p.m. de Anonim

Au început înscrierile la "Alma Mater"


Centrul Mediaş din cadrul Universităţii „Alma Mater“ din Sibiu îşi aşteaptă viitorii studenţi.


Autor: Alex PÎNTEA

Universitatea sibiană a dat startul înscrierilor pentru sesiunea de toamnă, care vor dura până în data de 21 septembrie. Facultatea de Ştiinţe Economice, prin intermediul Centrului din Mediaş, scoate la concurs pentru anul universitar 2013-2014 un număr 75 de locuri la specializarea Economia Comerţului, Turismului, Serviciilor şi Managementul Calităţii, dintre care primele patru sunt bugetate sub forma unor burse de studiu. „Admiterea se va face pe baza unui concurs de dosare, taxa de înscriere fiind de 100 de lei, iar cea de școlarizare de 190 de lei/lună, timp de 12 luni. Pentru a încuraja educația pe parcursul întregii vieţi, Universitatea «Alma Mater» oferă o reducere de 20 la sută la taxa de şcolarizare pentru studenţii care au peste 30 de ani la data înscrierii“, a menţionat Viorel Pasc, directorul Centrului Mediaş. 

Învăţământ de calitate

Universitatea „Alma Mater“ îşi desfăşoară cursurile la Mediaş în incinta Şcolii Naţionale de Gaz, beneficiind de laboratoare şi amfiteatre moderne. Pe lângă baza materială impresionantă, instituţia de învăţământ mizează şi pe un corp profesoral cu experienţă. „Cursurile se desfăşoară în sistem modular, fapt ce oferă o mare flexibilitate studenţilor care deja au un loc de  muncă. Centrul de la Mediaş dispune de un corp profesoral instruit, cu o bogată experienţă didactică şi o bază materială modernă, ce satisface nevoile unui învățământ de calitate, prin laboratoarele și amfiteatrele Şcolii Naţionale de Gaz“, a mai adăugat Pasc.

Peste 700 de studenţi

Din anul 2005 şi până în prezent, Centrul Mediaș din cadrul Universităţii „Alma Mater“ Sibiu a școlarizat aproximativ 700 de persoane, cărora le-a oferit posibilitatea de a-şi completa sau, după caz, de a-şi continua studiile, pentru o mai bună reuşită profesională. „«Aproape de tine» nu este doar un slogan, există încă multe alte avantaje în a fi student la «Alma Mater» Mediaş. Te aşteptăm să le descoperi alăturându-te studenţilor universităţii noastre, cu sediul pe strada Metanului nr. 1, la Şcoala Naţională de Gaz“, conchide coordonatorul centrului local.
    Trimite prin e-mail