joi, 1 august 2013

Publicat la 8/01/2013 08:03:00 a.m. de Anonim

Sponsorizare pentru Spitalul Municipal


Curtea Spitalului Municipal Mediaş va fi reabilitată datorită unei sponsorizări. Şantierul a început deja, iar lucrările valorează aproximativ 30.000 de euro. "Noi nu am avut niciodată suficiente fonduri", mărturiseşte directorul unităţii.



Autor: Alex PÎNTEA

Un om de afaceri medieşean va suporta toate cheltuielile pentru amenajarea acesteia cu pavele de beton. Lucrarea va fi gata în aproximativ trei săptămâni, iar, până atunci, pacienţii şi aparţinătorii acestora vor folosi o altă intrare în spital. Lucrările de reamenajare au început zilele trecute.

Gest umanitar

„În fiecare an se creau probleme, mai ales în timpul iernii, deoarece era asfaltul de proastă calitate şi niciodată nu am avut suficiente fonduri pentru a-l înlocui complet, ci doar pentru a acoperi anumite gropi apărute. De această dată, este vorba de iniţiativa unei persoane private, Florin Stancu, managerul societăţii Konsta Splendid, care a decis să sponsorizeze spitalul, acoperind costurile de materiale şi manoperă pentru pavarea întregii curţi cu pavele de beton. Sigur că este mult mai estetic şi mult mai practic, pavelele având o rezistenţă mai mare la trafic, iar dacă apar defecţiuni la sistemul de alimentare cu agent termic se poate interveni mai uşor prin scoaterea acestora în zona cu probleme“, a apreciat Bogdan Burghelea, managerul Spitalului Municipal Mediaş. Valoarea lucrărilor depăşeşte suma de 100.000 lei.
Omul de afaceri Florin Stancu a mai donat, recent, instituţiei sanitare medieşene o uşă modernă de acces la Unitatea de Primire Urgenţe.
    Trimite prin e-mail