marți, 2 iulie 2013

Publicat la 7/02/2013 03:50:00 p.m. de Anonim

"Povestea Naiului": Anca Daniela Marcu, câştigătoare cu Monitorul de Mediaş

Anca Daniela Marcu a câştigat o invitaţie dublă la concertul "Simply the Best - Povestea Naiului" care va avea loc în Piaţa Mare din Sibiu vineri, 5 iulie.

Câştigătoarea concursului organizat de Monitorul de Mediaş este rugată să ne contacteze cât mai repede pe adresa de e-mail mc@monitoruldemedias.ro pentru a intra în posesia premiului.

În Piaţa Mare, cu o scenografie de lumini şi sunet specială, într-un decor inedit, având în spate o producţie tehnică impresionantă, Radu Nechifor şi invitaţii săi vor spune "Povestea Naiului". Vineri, 5 iulie, Sibiul va fi martorul unui spectacol unic realizat de Asociaţia Internaţională de Tineret Become cu scopul de a ne face să îndrăgim naiul, să-i admirăm posibilităţile de expresie şi să-l respectăm. O scenă rotativă, o trecere lină prin patru genuri muzicale diferite, o orchestră cu 16 instrumentişti, patru invitaţi speciali, 30 de artişti şi un setlist care începe cu Vivaldi şi se termină cu "Ciocârlia", trecând prin "New York, New York" şi "Clocks" a celor de la Coldplay. În asta constă "Povestea Naiului", spusă de Radu Nechifor şi invitaţii săi: Felicia Filip, Ionuţ Fulea, Cezar Cazanoi, Marius Preda, Mircea Ardeleanu, Traffic Strings, Dream Catchers, Ozana Barabancea şi Proconsul. "Totul a pornit de la o dorinţă mai veche de a organiza un concert de nai în Piaţa Mare. Ideea a fost dezvoltată până la stadiul în care este ea acum. Vă mărturisesc că nu mi-am imaginat vreodată că să putem face aşa ceva. Am concentrat ce e mai bun în materie de jazz, folclor, pop rock, muzică clasică într-o oră şi jumătate dedicată naiului. Ce aş putea să-mi doresc mai mult? A fost un efort impresionant din partea întregii echipe, de la artiştii invitaţi cu care am repetat puţin şi concentrat, în condiţii de «navetă» Sibiu – Bucureşti, la întreaga producţie tehnică. Aşa ceva nu s-a mai făcut la Sibiu", anunţă naistul sibian Radu Nechifor, iniţiatorul proiectului.

Cerere mare pentru bilete

În urmă cu două săptămâni au fost scoase la vânzare aproximativ 2.000 de bilete pentru spectacol, din care mai bine de jumătate au fost vândute deja. Preţurile variază în funcţie de categorie, între 30 şi 50 de lei. Biletele se găsesc în continuare în faţa Magazinului Dumbrava, Carrefour, la Cafe Wien, Atrium Cafe, Einstein Cafe, Imperium Pub, Music Pub, Ursus Cotton Pub şi la restaurantul Rubin. Ele pot fi achiziţionate şi online, de pe site-urile specializate www.bilete.ro şi www.eventim.ro.
    Trimite prin e-mail