vineri, 26 iulie 2013

Publicat la 7/26/2013 10:47:00 a.m. de Anonim

Gelozia şi alcoolul nu fac casă bună

O femeie a trebuit operată de urgenţă, la Spitalul Municipal Mediaş, după ce a fost aproape omorâtă în bătaie de concubinul ei.

Poliţiştii secţiei Poliţie Rurală nr. 5 Axente Sever s-au deplasat ieri seară, în jurul orei 20.20, în satul Şoala, unde o femeie a fost victima unei bătăi soră cu moartea. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, la orele amiezii, femeia în vârstă de 46 de ani şi concubinul acesteia, de 53 de ani, au băut împreună, apoi s-au luat la harţă. Gelos şi cu mintea tulburată de alcool, Viorel C. i-a aplicat femeii mai multe lovituri, lăsând-o fără suflare. Liliana M. a fost transportată la Spitalului Municipal Mediaş, iar medicii au supus-o unei intervenţii chirurgicale.
"Ieri, 25 iulie a.c., având în vedere diagnosticul victimei, cercetările  au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, fiind efectuate cercetări de către procuror sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 20 raportat la articolul 174 Cod Penal", informează inspectorul principal Luciana Balteş, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu. De asemenea, procurorii sibieni i-au interzis agresorului să părăsească localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. (A. L.)
    Trimite prin e-mail