joi, 6 iunie 2013

Publicat la 6/06/2013 09:56:00 a.m. de Anonim

Au scăpat de pedeapsa divină, dar nu şi de "braţul lung al legii"

Poliţiştii din Dumbrăveni i-au reţinut, ieri, pe cei doi bărbaţi din Laslea bănuiţi că ar fi autorii furtului comis în noaptea de 28/29 mai, din biserica ortodoxă a comunei.

Biserica ortodoxă Laslea
Unul dintre ei este în vârstă de 34 de ani şi are antecedente penale, celălalt are 23 de ani. Cei doi sunt reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. De altfel, la câteva zile după furtul din biserică, prejudiciul de aproximativ 10.000 de lei a fost în totalitate recuperat. Preotul a găsit, în două sacoşe atârnate pe gardul bisericii, vasele sfinte, sfeşnicele, icoanele şi veşmintele care fuseseră sustrase.
Tot ieri, poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Mediaş au depistat o localnică din Brateiu, condamnată de Judecătoria Mediaş la 2 ani şi 6 luni de închisoare, pentru furt calificat. "Inculpata a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu", a precizat Anca Bloancă, de la biroul de presă al Poliţiei judeţene. (A. L.)
    Trimite prin e-mail