luni, 13 mai 2013

Publicat la 5/13/2013 01:13:00 p.m. de Anonim

Crosul Binder, în weekend la Mediaş



"Aleargă pentru tine şi aproapele tău" este deviza sub care organizatorii crosului "Binder" îi invită pe medieşeni să se bucure de primăvară făcând mişcare în aer liber împreună cu prietenii şi familia.

"Fie că alergaţi, fie că ieşiţi la o plimbare, veniţi să petreceţi câteva ore în natură! Este un cros de alergat care poate fi parcurs şi în plimbare. Cu sumele strânse din taxele de participare se va organiza o excursie la munte pentru copii fără posibilităţi financiare, recomandaţi de Direcţia Socială", a precizat Feri Teglas, preşedintele Asociaţiei de Turism şi Ecologie "Dianthus" Mediaş.
Cea de-a treia ediţie a crosului "Binder" va avea loc duminică, 19 mai, pe dealul Binderbubi. Taxa de participare este de 10 lei, iar elevii şi studenţii vor plăti doar 5 lei. Astfel, între orele 8 şi 10, la Şura lui Binder (lângă hotelul BinderBubi) se vor putea face înscrierile. Startul pe cele două trasee, de 4,5, respectiv 14 km, este programat pentru ora 10.00, urmând ca premierea să aibă loc la ora 12.30.
Evenimentul este organizat de Asociaţia "Dianthus" Mediaş, în parteneriat cu Primăria Mediaş prin Direcţia Municipală pentru Cultură, Turism, Sport şi Tineret şi cu sprijinul Hotelului BinderBubi Mediaş, Asociaţiei Eco-Life Mediaş, Contrast Publicitate şi Asociaţiei pentru Dezvoltare Durabilă

"Transilvania Mea" Axente Sever. (A. L.)
    Trimite prin e-mail