vineri, 17 mai 2013

Publicat la 5/17/2013 07:28:00 p.m. de Anonim

Ambient festiv la Mediaş


Medieşenii au aniversat, miercuri, 20 de ani de la înfiinţarea companiei Ambient. Doi norocoşi au primit cecuri în valoare de 2.000 de lei pe care le pot folosi la renovări.


Autor: Alex PÎNTEA

„Caravana aniversare Ambient - 20 de ani” a ajuns şi în municipiul de pe Târnava Mare. Cu acest prilej, a fost organizată la sediul de pe Şoseaua Sibiului o petrecere câmpenească. „Caravana aniversară Ambient - 20 de ani a ajuns la Mediaş, unul dintre oraşele dragi companiei Ambient. Pentru a sărbători cum se cuvine acest eveniment, Ambient a pregătit pentru prietenii săi medieşeni momente speciale cu demonstraţii practice ale partenerilor, concursuri interactive, muzică bună şi preparate tradiţionale”, au explicat organizatorii. De asemenea, doi medieşeni sunt fericiţii câştigători a două dintre renovările oferite cadou de către Ambient cu ocazia sărbătorii celor 20 de ani de activitate. Aceştia au fost premiaţi în cadrul petrecerii de miercuri, unde şi-au primit cecurile în valoare de 2.000 de lei fiecare.

Alături de clienţi şi colaboratori

Echipa Ambient a pregătit o serie de 28 de evenimente în 12 oraşe, din care nouă concerte Voltaj, şapte reprezentaţii ale Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu și 12 petreceri organizate în centrele comerciale Ambient din România. „Anul acesta este unul foarte important pentru Ambient: este anul în care aniversăm două decenii de activitate de succes în România. Succesul nostru este şi succesul partenerilor, furnizorilor, clienţilor şi echipelor noastre şi tocmai din acest motiv, am considerat de cuviinţă să organizăm această caravană, care să ne permită să ne întâlnim cu ei, să le mulţumim pentru sprijin şi să petrecem împreună, în acest oraş atât de drag nouă”, motivează Ioan Ciolan, directorul general al Ambient.

Tombolă cu premii

La aniversarea de 20 de ani a fost organizată şi campania „Tombola Meşterului Ambient”. Premiul cel mare a fost o Dacia Dokker Van, iar autoturismul a ajuns la un meşter din Deva. La tombolă au participat câteva mii de persoane care sunt înscrise în programul Ambient – „Meşterul Casei Tale”. Pe lângă marele premiu, alţi 111 meşteri şi-au îmbogăţit masa de Paşti cu câte un miel, 1.618 au primit câte o salopetă şi încă 263 au devenit posesorii unui voucher valabil pentru cumpărarea de scule, în valoare de 100 lei. „Anul acesta,  Tombola Meşterului Ambient s-a desfăşurat sub egida sărbătoririi a 20 de ani de existenţă a companiei în perioada 11 februarie – 27 aprilie. S-au calificat pentru tragerea la sorţi toţi meşterii care au achiziţionat produse ale furnizorilor participanţi la campanie cu valoare între 1.000 şi 5.000 de lei”, au mai arătat reprezentanţii reţelei Ambient.
    Trimite prin e-mail