luni, 22 aprilie 2013

Publicat la 4/22/2013 01:04:00 p.m. de Anonim

Selectaţi pentru angajare

320 de persoane din zona Mediaş au participat la Bursa generală a locurilor de muncă, organizată vineri la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Vineri, 19 aprilie, s-a desfăşurat Bursa generală a locurilor de muncă organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sibiu în două locaţii din judeţ. Cele 1.010 persoane participante, din care 320 la Mediaş, au avut de ales dintr-un număr total de 653 locuri de muncă puse la dispoziţie de către 43 agenţi economici din judeţ. La Sibiu, 32 de firme au oferit 570 de locuri de muncă, iar la Mediaş au participat 11 agenţi economici, cu 83 de posturi.
Dintre persoanele intervievate, 495 au fost selectate în vederea încadrării, din care 175 la Mediaş, în meserii precum: lucrător comercial, casier, operator calculator, agent de securitate, agent de asigurări, instalator, femeie de serviciu, proiectant inginer mecanic, inginer calitate, asistent relaţii publice şi comunicare, şef magazin, cameristă, ospătar, bucătar, brutar, cofetar, dulgher, zugrav, faianţar, electrician, mecanic de întreţinere, inginer constructor, secretară, funcţionar administrativ, muncitor necalificat şi altele, urmând a ocupa un loc de muncă după susţinerea unui interviu sau a unei probe de lucru la sediul angajatorului.
"Pe lângă oferirea de locuri de muncă, bursa a avut ca scop şi familiarizarea persoanelor cu tehnicile de prezentare la interviul de angajare şi cu modalităţile de căutare a unui loc de muncă, precum şi determinarea angajatorilor de a-i angaja", menţionează Dana Radu, purtătoarea de cuvânt a AJOFM Sibiu. (A. L.)



    Trimite prin e-mail