luni, 8 aprilie 2013

Publicat la 4/08/2013 11:39:00 a.m. de Anonim

Irakienii, interesaţi de Automecanica

Excelenţa Sa dr. Mohammed Saeed Al-Shakarchi, ambasadorul Irakului în România, a vizitat municipiul Mediaş.


În urma vizitei în Irak a unei delegatii conduse de dr. Nick Stirban, preşedintele Automecanica SA Mediaş, în cursul lunii martie, ce a avut drept scop o colaborare în interes economic cu guvernul irakian, E.S. Mohammed Al-Shakarchi a răspuns invitaţiei lansate de către Primăria municipiului Mediaş împreună cu întreprinderea Automecanica pentru a efectua o vizită în municipiul nostru.
La întalnirea cu primarul Teodor Neamţu, viceprimarul George Petrescu şi conducerea Automecanica SA, înaltul oaspete a vizitat Mediaşul şi toate întreprinderile de producţie din cadrul Parcului Industrial Automecanica.
"În cadrul acestei întâlniri, au fost discutate oportunităţi de investiţii irakiene în municipiul nostru, precum şi diverse colaborări între mediul de afaceri din municipiul Mediaş şi mediul de afaceri din statul irakian. La plecare, Dl. ambasador Al-Shakarchi şi-a exprimat complimentele Sale pentru potenţialul existent în municipiul Mediaş", informează Paula Mihălţan, purtătoarea de cuvânt a municipalităţii medieşene. (A. L.)



    Trimite prin e-mail