joi, 11 aprilie 2013

Publicat la 4/11/2013 04:01:00 p.m. de Anonim

Donaţie la Centrul de Recuperare Neuromotorie „Pruncul Isus“ Mediaş

Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal Mediaş, în parteneriat cu Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal Copşa Mică, a desfăşurat ieri o acţiune de responsabilitate socială prin care a donat cărţi şi creioane de colorat, cărţi de poveşti şi dulciuri copiilor din centrul de recuperare neuromotorie pentru persoane cu dizabilităţi „Pruncul Isus“ din Mediaş.

„Copiii s-au bucurat de vizita noastră şi ne-au mulţumit printr-un moment artistic, cu poezii, cântece şi o scenetă, pe care le-au pregătit special pentru această ocazie. Scopul acestei activităţi a fost de a oferi celor 60 de copii, mai puţin norocoşi, un motiv de bucurie“, se arată într-un comunicat de presă al democrat-liberalilor medieşeni.
Centrul de Recuperare Neuromotorie „Pruncul Isus“ oferă servicii de recuperare medico-socială pentru copiii cu dizabilităţi neuromotorii din Mediaş.  Scopul acestui proiect este acela de a le oferi o viaţă mai bună copiilor cu dizabilităţi şi familiilor acestora. (A. L.)



    Trimite prin e-mail