miercuri, 20 martie 2013

Publicat la 3/20/2013 09:55:00 a.m. de Anonim

Prinşi de poliţiştii din Dumbrăveni

Trei tineri sunt cercetaţi pentru furt calificat, iar un altul va face închisoare pentru infracţiuni rutiere. Toţi au picat, ieri, în mâinile poliţiştilor din oraşul Dumbrăveni.
UPDATE: Procurorul de caz a decis interdicţia de a părăsi localitatea  timp de 30 de zile pentru cei trei tineri cercetaţi pentru furt calificat.



Anchetă finalizată cu succes în cazul spargerii petrecute la o unitate de învăţământ din Şaroşu pe Târnave. Poliţiştii din Dumbrăveni au găsit nu doar laptopul furat, ci şi pe cei trei bărbaţi despre care se crede că ar fi dat spargerea. Este vorba despre D. Alexandru, în vârstă de 22 de ani, din Dumbrăveni, B. Cristian, în vârstă de 21 de ani, din Brateiu, şi S. Nicuşor, în vârstă de 17 ani, din Şaroşu pe Târnave. "Poliţiştii au stabilit faptul că, cei trei suspecţi au pătruns prin efracţie, în data de 17.03.2013, în incinta unei unităţi de învăţământ din localitatea Şaroş pe Târnave de unde au sustras un laptop. În cadrul cercetărilor prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate", informează inspectorul principal Luciana Balteş, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei judeţene.
Cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, urmând ca astăzi să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările în acest dosar continuă.
Tot ieri, poliţiştii de la Dumbrăveni au reţinut un bărbat condamnat la închisoare. L. Grigore, în vârstă de 23 de ani, din comuna Biertan, fusese condamnat de  Judecătoria Mediaş la 1 an şi 8 luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu. (A. L.)



    Trimite prin e-mail