duminică, 17 martie 2013

Publicat la 3/17/2013 02:07:00 p.m. de Redacţie

Eco-Sal şi Sometra, printre premianţii de la Gala Afacerilor Copşene

Vineri seară a avut loc “Gala Afacerilor Copşene”, o acţiune menită să aducă împreună oameni care fac eforturi importante pentru a avea o activitate economică benefică nu numai propriilor angajaţi, ci şi comunităţii locale.

În prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, şi a reprezentantei Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu, Delia Bota, primarul Daniel Tudor Mihalache a folosit prilejul pentru a le mulţumi simbolic tuturor participanţilor, într-o atmosferă de sărbătoare, pentru efortul depus zi de zi în administrarea afacerilor şi pentru a evidenţia câţiva din performerii economici ai oraşului.
Au fost acordate distincţii pentru cel mai mare contribuabil (Sometra SA), cea mai mare investiţie din 2012 (Rombat SA), cel mai mare număr de angajaţi (Paderteg Cabluri Electrice SRL), compania cu cea mai bună politică de responsabilitate socială (Sometra SA), cel mai bun parteneriat public (Eco-Sal SA), susţinătorul cultelor religioase (MC Distribution), partenerul senior pentru activităţi sportive (Cartip SRL) şi sponsor principal al sportului copşean in 2012 (Vianco Siglo XXI SRL).
"De asemenea, Consiliul Judeţean şi Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură au fost onorate cu o distincţie specială pentru buna colaborare, cu certitudinea că oraşul Copşa Mică poate redeveni, în anii care urmează, un contributor important la economia judeţului! Aflată la prima ediţie, această gală se doreşte a deveni o tradiţie, deoarece se cuvine ca, măcar în mod simbolic, oamenilor de afaceri din Copşa Mică să le fie cunoscută activitatea, performanţele şi contribuţia lor la viaţa economică şi socială a oraşului Copşa Mică", au apreciat reprezentanţii municipalităţii. (A. L.)



    Trimite prin e-mail