luni, 4 martie 2013

Publicat la 3/04/2013 12:36:00 p.m. de Redacţie

Daţi un "like" pentru tinerii artişti din Copşa Mică!

Vineri, 1 martie, la sediul Clubului Seniorilor din oraşul Copşa Mică a avut loc vernisajul expoziţiei de desene şi fotografii intitulat „Bunicii prin ochii noştri”.

Expoziţia s-a dorit a fi un mărţişor oferit de către copii din instituţiile locale de învăţământ, de la grădiniţă până la liceu, pentru bunici în particular, dar, şi pentru toţi locuitorii oraşului.
Proiectul, iniţiat de primăria oraşului în parteneriat cu Grădiniţa Copşa Mică, Şcoala Gimnazială Copşa Mică şi Liceul Teoretic "Nicolae Teclu" Copşa Mică a demarat cu trei concursuri, urmate de selectarea celor mai bune lucrări în unităţile participante. Lucrările câştigătoare au intrat în etapa a doua, prin vernisajul de la sediul Clubului Seniorilor şi publicarea on-line pe site-ul de Facebook al Primăriei Copşa Mică, jurizarea lor făcându-se atât local, cât şi electronic. Etapa a treia a proiectului se va desfăşura la sfârşitul lunii martie, la încheierea jurizării publice, cu premierea celor mai votate lucrări, iar o selecţie cu lucrările premiate va face parte din viitoarea publicaţie tipărită a Sfatului Bătrânilor.


Preşcolarii şi elevii din Copşa Mică au anunţat venirea primăverii printr-o explozie de culoare şi au oferit astfel un mărţişor tuturor locuitorilor din oraş. "Vă invităm să le vizitaţi lucrările la sediul Clubului Seniorilor sau on-line pe site-ul de Facebook al Primăriei Copşa Mică şi să le răsplătiţi eforturile printr-un «Like»", transmit reprezentanţii Primăriei Copşa Mică. (A. L.)




    Trimite prin e-mail