duminică, 17 martie 2013

Publicat la 3/17/2013 01:11:00 p.m. de Redacţie

Broşură cu trasee turistice

Centrul de Informare Turistică Mediaş pune la dispoziţia turiştilor şi a persoanelor interesate broşura "Valorile tradiţionale ale regiunii de nord a judeţului Sibiu".

Broşura tipărită cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu prin Şcoala Populară de Arte şi Meserii "Ilie Micu" este concepută pentru a veni în sprijinul iubitorilor de drumeţii care doresc să exploreze nordul judeţului Sibiu, prezentând cetăţile fortificate din Mediaş şi alte 23 de localităţi. Fiecare localitate dispune de o descriere şi câteva fotografii sugestive, precum şi o hartă schiţată la finalul broşurii, pentru o mai bună orientare în teren. Practic, broşura propune câteva trasee, marcate cu cetăţile fortificate, care au fost gândite pentru toate categoriile de turişti, de la cei mai aventuroşi, putând parcurge aceste trasee pe jos, până la cei care se deplasează mult mai uşor cu diferite mijloace de transport.
"Nordul judeţului Sibiu este renumit pentru multitudinea bisericilor fortificate, astfel că Mediaşul este privit ca şi nucleul acestor cetăţi, de aici putându-se realiza diferite trasee, chiar circuite. Echipa centrului de informare turistică speră ca prin intermediul acestui material să uşureze informarea şi parcurgerea de trasee în zonă a turiştilor, menţinându-i cât mai mult în judeţul Sibiu şi să-i impulsioneze să revină în Transilvania", a explicat Paula Mihălţan, purtătoarea de cuvânt a Primăriei municipiului Mediaş. (A. L.)    Trimite prin e-mail