vineri, 8 februarie 2013

Publicat la 2/08/2013 04:39:00 p.m. de Redacţie

Victorii pe linie

Elevii lui Gheorghe Mulţescu au câştigat primele două partide de verificare din Antalya, în compania unor formaţii ruseşti.


Autor: Alex PÎNTEA

Gaz Metan Mediaş a debutat cu dreptul în Antalya. Luni, alb-negrii au învins la limită formaţia rusă FK Shinnik Jaroslav. Singurul gol al partidei a fost marcat de Cosmin Frăsinescu în minutul 68. Miercuri a venit al doilea succes, tot în compania unei formaţii ruse, Petrotest. Riki, un atacant aflat în probe, şi Avram, din penalty, au marcat golurile victoriei.

Meci bun

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu a început partida cu Shinnik Jaroslav în formula Pleşca, Trtovac, Muth, Markovic, Buzean, Todea, Tahar, Cojocnean, Bawab, Petre şi Drăghici. După pauză a fost rulat întreg lotul de jucători. Mulţescu susţine că nu a urmărit neapărat rezultatul şi că este mulţumit de evoluţia jucătorilor săi. „Chiar dacă rezultatul nu a fost pe primul plan, e bine că am debutat cu o victorie, pentru că se poate construi şi învăţa şi din victorii. A fost un joc cu o echipă bună, arţăgoasă, cu un fotbal agresiv. Cred că şi-a atins scopul antrenamentul”, a comentat antrenorul gazist.

A doua victorie

Miercuri după-amiaza, Gaz Metan a obţinut a doua victorie consecutivă. Medieşenii au început partida cu Petrotest în formula Pleşca, Zaharia, Frăsinescu, Markovici, Buzean, Vali Negru, Nicandro,Cojocnean, Eric, Llullaku şi Drăghici. După pauză, tehnicianul Gheorghe Mulţescu a schimbat liniile, astfel că au evoluat Greab, Zeman, Trtovac, Ciucă, Petre, Todea, Tahar,  Avram, Bawab, Florin Dan şi Riki. Ambele goluri au fost marcate în repriza secundă, primul în minutul 51, de către Riki, iar cel de-al doilea din lovitură de pedeapsă, în minutul 78, de către Răzvan Avram.

Drăghici în atac

Noutatea la echipă este atacantul Octavian Drăghici, care a evoluat ultima dată la Universitatea Cluj. Pentru Mulţescu, acesta este un jucător care îi dă speranţe, însă concurenţa este binevenită. „Drăghici este un jucător care ne dă speranţe că ne poate ajuta pentru campionat. Sigur că mai aşteptăm doi atacanţi şi, fiind concurenţă, vom putea spune mai multe“, a completat tehnicianul. La scurt timp după semnarea contractului cu noul său club, Mulţescu a mărturisit că a găsit la Mediaş jucători „receptivi, dornici să facă treabă, harnici şi disciplinaţi“. „Îmi place mult lotul pe care l-am găsit la Gaz Metan şi sunt convins că vom rezolva şi problema posturilor deficitare“, a conchis el.



    Trimite prin e-mail