marți, 26 februarie 2013

Publicat la 2/26/2013 04:44:00 p.m. de Redacţie

Silvan Stâncel şi Ovidiu Scridon se vor întâlni cu fanii din Mediaş

Interpreţii Silvan Stâncel şi Ovidiu Scridon vor ajunge în faţa fanilor medieşeni, în luna martie, în cadrul unui turneu naţional acustic intitulat „Pentru Ea!”.


Autor: Aurelian LUNGU

Acest turneu le este dedicat tuturor iubitorilor de muzică live, chitară flamenco, pop, folk sau fusion, toate acestea în combinaţie cu poezie, muzicuţe, cajon şi diverse elemente de percuţie, informează un comunicat citat de agenţia Mediafax. Fiecare concert este unic şi diferit datorită gradului mare de improvizaţie muzicală pe care cei doi artişti îl propun direct pe scenă în faţa spectatorilor. Reprezentaţia de la Mediaş va avea loc miercuri, 13 martie, cel mai probabil la Sala Traube, şi este organizată în colaborare cu Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret. La Sibiu, Stâncel şi Scridon vor cânta pe 6 martie, pe scena Teatrului Gong.



Trei săptămâni de foc

Potrivit organizatorilor, turneul va începe pe 1 martie, la Râmnicu Vâlcea, apoi va ajunge la Caracal, Bucureşti, Craiova, Sibiu, Lugoj, Timișoara, Arad, Deva, Mediaş, Alba Iulia şi Cluj Napoca, iar calendarul concertelor se încheie pe 23 martie, la Galați. „În ultima vreme, concertele noastre sunt răsplătite printr-un public tot mai numeros, bisuri în picioare şi spectacole cu casa închisă. Asta ne motivează serios şi ne face să mergem mai departe. Ni se întâmplă deseori, seara, după concert, organizatorul să ne şi propună o dată următoare de spectacol… Ne place să cântăm, ne simţim bine alături de publicul nostru, iar reacţiile pe care le simţim la scenă deschisă, pe paginile noastre de Facebook ori pe e-mail sunt formidabile! E pentru noi un semn de apreciere şi o răsplată a lucrului făcut cu pasiune. Cred că, dincolo de contribuţia personală, succesul se datorează foarte mult echipei, iar Ovidiu Scridon este un artist expresiv, sensibil, un prieten şi un «camarad de arme» pe care te poţi baza în orice situaţie. Vom promova în continuare volumul său de versuri intitulat «Portretul unui gând», aparut la Editura Tritonic, deoarece şi cel de-al treilea tiraj este deja epuizat, semn că poezia se cumpără”, a dezvăluit Stâncel.


Silvan STÂNCEL | muzician
"Deja am emoţii, ştiu şi simt că acest proiect va fi unul reuşit, iar cei care vin să ne vadă cu siguranţă se vor simţi minunat într-un alt tip de univers pe care îl propunem."


30 de ore în maşină

„Plăcerea şi bucuria de a cânta privindu-i în ochi pe cei care se regăsesc în emoţiile cântecelor noastre, ne face să trecem peste orice efort cu uşurinţă”, a mărturisit şi Ovidiu Scridon, înaintea turneului de peste 2.000 km şi a celor 30 de ore pe care vor trebui să le petreacă în maşină. „Anul acesta va fi unul special pentru că vom avea lansarea albumului «Blondă sau brunetă» a lui Silvan Stâncel. Interesant e faptul că, deşi CD-ul nu a apărut încă pe piaţă, el este deja invitat în diverse locuri pentru lansare. Recent a primit o invitaţie în Slovacia şi la mai multe festivaluri din ţară. Partea fotografică a acestui album a fost realizată integral de artistul Dávid Botond, iar rezultatul e minunat. Prin urmare, semne bune anul are. V-aşteptăm cu drag la concertele noastre!”, conchide Scridon.



    Trimite prin e-mail