luni, 4 februarie 2013

Publicat la 2/04/2013 02:13:00 p.m. de Anonim

Hoţi din Hoghilag, arestaţi preventivDoi tineri din Hoghilag au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, sub acuzaţia de furt calificat.

Iosif S., în vârstă de 23 de ani, şi Marius H., de 19 ani, au fost reţinuţi vineri, de către lucrătorii Poliţiei oraşului Dumbrăveni, în cadrul unor acţiuni desfăşurate în vederea prevenirii şi combaterii furturilor din anexele imobilelor din Dumbrăveni şi Hoghilag. "În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cei doi bărbaţi sunt suspectaţi de săvârşirea a şase infracţiuni de furt calificat, fapte săvârşite în perioada octombrie-decembrie 2012. Suspecţii, prin efracţie, au pătruns în imobile din localităţile Hoghilag şi Dumbrăveni, de unde au sustras diferite bunuri - aparate folosite în construcţii, obiecte de îmbrăcăminte, alimente", informează Luciana Balteş, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu.
Cei doi suspecţi au fost prezentaţi instanţei cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, iar sâmbătă, Judecătoria Mediaş a emis pe numele lor un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. "Cei doi învinuiţi au fost reţinuţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a acestora", adaugă Luciana Balteş. (A. L.)
    Trimite prin e-mail