miercuri, 16 ianuarie 2013

Publicat la 1/16/2013 12:05:00 p.m. de Redacţie

Transgaz: Lucian Isar preia şefia Consiliului de Administraţie?

Decizii vitale pentru viitorul companiei Transgaz Mediaş se vor lua, mâine, în şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor.

Lucian Isar | foto: hartapoliticii.ro
Fostul ministru delegat pentru Mediul de Afaceri Lucian Isar ar putea fi numit în funcţia de şef provizoriu al Consiliului de Administraţie (CA) al Transgaz, propunerea fiind semnată de fostul ministru al Economiei şi menţinută de actualul şef al instituţiei, Varujan Vosganian, informează Mediafax.
Compania a publicat pe site-ul propriu, în luna decembrie a anului trecut, convocatorul Adunării Generale a Acţionarilor care ar urma să aibă loc în 17 ianuarie. Printre propuneri se numără şi revocarea actualului şef al CA al Transgaz, Victor Alexandru Schmidt, şi înlocuirea lui cu Isar. Acesta din urmă a fost numit în noiembrie anul trecut în Consiliul de Supraveghere al altei mari companii de stat, Transelectrica.
Documentele menţionate sunt semnate de fostul ministru al Economiei Daniel Chiţoiu, fiind datate 5 iulie 2012, respectiv 8 noiembrie 2012. Transgaz a postat pe site documentele în 5 şi 20 decembrie 2012.
Alte propuneri care urmează să fie discutate în AGA sunt schimbarea lui Ionică Racidu din funcţia de membru al CA cu Florentina Gabriela Plosceanu. (A. L.)    Trimite prin e-mail