vineri, 4 ianuarie 2013

Publicat la 1/04/2013 08:06:00 a.m. de Redacţie

S-a născut o stea! Medieşeanul care are România la picioare

Câştigătorul celui de-al doilea sezon "X Factor" a prins deja gustul succesului. Abia întors la Mediaş, Tudor Turcu a susţinut deja câteva concerte, iar în noaptea dintre ani a cântat în două locaţii, potrivit site-ului oficial al emisiunii.

Tudor Turcu: "Vreau să muncesc cât mai mult."

Tudor Turcu a concertat pe 1 ianuarie în Mediaş şi apoi a publicat o fotografie pe Facebook, specificând cp pe peretele din spatele său se află o pictură realizată de el.
„De Revelion, mi-am pus în gând să vină vara cât mai repede. Am deja o mulţime de oferte pentru cântări şi cereri pentru tablourile mele. Vreau să muncesc cât mai mult, să îi răsplătesc la rândul meu pe cei care au avut încredere în mine. Am fost întâmpinat ca un rock star la întoarcerea acasă, am dat o mulţime de autografe şi am făcut sute de fotografii. Am peste 1.500 de cereri pe Facebook în fiecare zi, iar prietenii mi-au făcut deja şi un fan club. Am în lucru şi un site, unde nu voi uita nici cealaltă pasiune a mea, pictura!”, a spus Tudor Turcu pentru xfactor.a1.ro.
La 30 de ani, medieşeanul a devenit câştigatorul celei de-a doua ediţii a concursului X Factor şi a plecat acasă mai bogat cu 200.000 de euro. Are planuri mari pentru noul an, printre care se numără şi deschiderea unei şcoli de arte.



    Trimite prin e-mail