sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Publicat la 1/19/2013 10:27:00 a.m. de Redacţie

Noutăţi în lotul Gazului

Mai mulţi fotbalişti au plecat de la Gaz Metan, alţii sunt aşteptaţi în probe.


Autor: Alex PÎNTEA

Până acum au fost doar transferuri inventate în presă, în perioada următoare vor veni jucători în probe, spune preşedintele clubului Gaz Metan, Ioan Horoba, care a dezvăluit că se vor face câteva transferuri la echipă şi că vor mai fi şi plecări în perioada următoare. Tehnicianul Cristian Pustai îşi doreşte să transfere alţi doi jucători care să fie titulari meci de meci.

Antrenorul Cristian Pustai
Aşteaptă întăriri

Ioan Horoba a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre situaţia venirilor şi plecărilor de la echipă. Preşedintele Gazului spune că nu au fost discuţii cu niciunul dintre jucătorii transferaţi în presă. „O să vină jucători în probe, dar nu dăm nume, pentru că trăim în România şi, atât timp cât nu se perfectează ceva, se aduc grave deservicii, în sensul că poate fi deturnat sau ne înţelegem la o sumă şi în final să vină şi să pluseze. Noi nu suntem un club care să ne permitem să facem achiziţii“, a subliniat Horoba. 

Legiunea italiană

Şeful clubului de pe Târnava Mare a vorbit şi despre acordul cu AC Milan. Horoba spune că în cantonamentul din Antalya vor veni doi jucători de la formaţia italiană, un fundaş şi un atacant. „Referitor la acordul cu AC Milan, jucătorii vor veni direct în Antalya, pentru că aici nu au unde să se pregătească. Vom vedea dacă se vor acomoda, dacă le va conveni“, a comentat Horoba. 

Pustai cere seriozitate

„Cei care rămân să fie cu sufletul alături de echipă şi cu dorinţa de a face performanţă!“, cere vehement tehnicianul Cristian Pustai. Potrivit acestuia, este posibil să mai plece unul sau doi oameni de la echipă şi că îşi doreşte să transfere alţi doi jucători care să fie titulari în fiecare meci. „Sper să fie un an mai bun decât precedentul. Am început cu mici probleme, cu care ne-am obişnuit însă. Eu doresc ca cei care vor rămâne să îşi dorească să rămână din tot sufletul, deoarece atunci când am avut atitudine, agresivitate şi dorinţă de victorie, ne-am măsurat forţele cu orice echipă din campionat. Prefer să legitimăm doi jucători care să fie titulari în primele etape, pentru că în acest mod ar creşte concurenţa pe posturi“, şi-a făcut calculele „Profesorul“.

Au plecat patru

Faţă de sfârşitul turului de campionat, Gazul a pierdut patru titulari. Astfel, Cristian Bud şi Ciprian Vasilache au decis să plece, iar portarului Filip Loncaric nu i-a mai fost propusă prelungirea contractulului. De asemenea, fundaşul Ivan Vukadinovic nu a mai dorit să continue. Deşi s-a prezentat la reunirea lotului de săptămâna trecută, el a anunţat că are probleme medicale.



    Trimite prin e-mail