vineri, 25 ianuarie 2013

Publicat la 1/25/2013 06:36:00 p.m. de Anonim

Cine strică plăteşte! Primăria impune reguli noi pe şantiere

Începând cu luna martie, constructorii care nu respectă termenele de execuţie, curăţenia pe şantier sau care depozitează la întâmplare materialele vor plăti amenzi-record, în valoare de 2.500 lei pe zi.


Autor: Alex PÎNTEA

Aceasta este propunerea cuprinsă în regulamentul cu privire la eliberareaa avizului de spargere şi condiţiile de refacere a sistemului rutier. Respectivul regulament va fi luat în discuţie la sfârşitul acestei luni, iar viceprimarul George Petrescu spune că firmele de construcţii sunt obligate să vină la dezbaterea publică.

Invitaţi la dezbatere

Edilul a anunţat că au fost deja trimise invitaţii pentru toate societăţile care activează în acest domeniu. „Am trimis adrese firmelor de construcţii şi proiectare care activează pe raza municipiului. Consider că ele sunt obligate să vină, de aceea am făcut punctual aceste invitaţii. Sunt lucruri noi pe care vrem să le punem în practică prin acest regulament. Aş aminti, în primul rând, pământul care rezultă din săpături să îl înlocum cu umplutură de balast, pentru a nu mai apărea acele tasări ulterioare, vreau să lucrăm mai atent la sistemul de semnalizare al lucrărilor şi, nu în ultimul rând, termenele care se vor da pentru spargeri să fie respectate“, a menţionat Petrescu. Dezbaterea publică a regulamentului de eliberare a avizului de spargere şi condiţiile de refacere a sistemului rutier va avea loc în data de 31 ianuarie, de la ora 18.00, în sala de şedinţe „Daniel Thellmann“ din cadrul Primăriei Mediaş.



    Trimite prin e-mail