sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Publicat la 1/12/2013 10:58:00 a.m. de Anonim

Bărbat neidentificat, căzut pe stradă

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu încearcă să stabilească identitatea unui bărbat cu afecţiuni psihice.

Bărbatul din fotografia alăturată a fost găsit pe 21 decembrie 2012, căzut pe o stradă din municipiul Mediaş, apoi a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sibiu. Întrucât omul a fost diagnosticat cu afecţiuni psihice şi nu poate furniza informaţii cu privire la identitatea sa, pe 28 decembrie au fost sesizaţi poliţiştii de la Investigaţii Criminale. "Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112", anunţă inspectorul principal Luciana Balteş, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu.
Semnalmente: 1.60-1.65m, constituţie slabă, ten alb, ochii căprui, păr grizonat, rar, calviţie frontală, mustaţă, mers greoi.
Îmbrăcăminte: fes de culoare gri închis, geacă albastră cu nasturi, geacă neagră cu o dungă verticală pe braţe de culoare albă cu fermoar şi guler albastru, pulover de culoare portocalie, pulover gri cu anchior, pantaloni de culoare maro, cămaşă de culoare verde, indispensabili de culoare albă, pantofi din piele de culoare maro, cu şiret.



    Trimite prin e-mail