joi, 13 decembrie 2012

Publicat la 12/13/2012 09:21:00 a.m. de Anonim

monitoruldemedias.ro - premiu la Mediaş Blog Awards 2012



Săptămânalul Monitorul de Mediaş a obţinut premiul pentru cel mai bun blog de instituţie la prima participare în concursul Mediaş Blog Awards.


La secţiunea blog personal a ediţiei din 2012, locul I a fost adjudecat de Georgiana Opreanu (zambeteonline.wordpress.com). Pe locul al doilea s-a situat blogul lui Daniel Dăbăcan (danieldabacan.ro), în timp ce Rucsandra Tudoran (rucsyswords.wordpress.com) a încheiat podiumul. Secţiunea „Sibiu“ a fost câştigată de Vasile Tiberiu Mitrea (agriculturalacostum.ro), pe locul 2 a ieşit Raimar Wagner (raimar-wagner.blogspot.ro), iar pe 3, Daniel Pancu (douamaini.ro). Dintre blogurile de ştiri din Mediaş, cel mai bun a fost desemnat www.mirceahodarnau.ro, iar pe 2 s-a aflat istvanbertalan.blogspot.ro. Jurnalul personal al lui Cristian Cisteian, damphire666.wordpress.com, a luat primul loc la categoria blogurilor foto, iar Tibi Rus de la „Dianthus“ a ajuns pe locul secund, cu fotografiidianthus2rt.wordpress.com. Au fost încurajaţi pentru blogurile lor şi „BuniNeţii“: mihaibuninet.bloggermedias.eu, calatoriieducultnet.bloggermedias.eu, muzeubuninet.blogspot.com şi artabuninet.blogspot.ro. Cel mai bun blog de instituţie este, anul acesta, monitoruldemedias.ro, iar pe locul 2 se situează cinemamediensis.wordpress.com. Cele mai bune bloguri sportive, în ordinea punctajului, sunt medias-sport.ro şi lupiinegri.ro. Blogurile de IT ale lui Răzvan Jecan (gadgetcontrol.eu) şi Teofil Gavril (tech.visteria.ro) au fost premiate într-o categorie separată. Distincţii speciale au primit Mădălina Stoica (cartepentrumine.wordpress.com), Dan Caba (cabadan.wordpress.com), Nico Lontras (chocolateoblivion.blogspot.ro), Teofil Gavril (iiifpfa.ro) şi Ladislau Rosenberg (doctornatura-wellness.blogspot.com). Pentru activitatea lor în social media, s-au remarcat Kadar Tamas („Iniţiativă pentru Mediaş“ şi „I love Mediaş“), Mircea Hodârnău, Nova TV şi Timotei Gavril - cel mai tânăr concurent.

Juriu exigent

Gala de premiere şi mai multe prezentări ale unor specialişti în blogging şi social media au avut loc vinerea trecută, la Casa Gazelor Naturale de pe Şoseaua Sibiului. Cea de-a patra ediţie a concursului destinat bloggerilor a stârnit interesul nu mai puţin de 49 participanţi, dintre care 17 au concurat pentru secţiunea „Sibiu“. Jurizarea a fost asigurată de Cristian China Birta (chinezu.eu), Marius Matache (mariusmatache.ro) şi Tudor Popa (cemerita.ro). Mediaş Blog Awards 2012 este un concurs organizat de Feri Teglaş Blog şi Dianthus Mediaş, cu sprijinul Casei Gazelor Naturale, Originalo.ro, Sara Spa & Wellness Center, Contrast Publicitate, Blogal Initiative şi Vitamina Marketing.
    Trimite prin e-mail