duminică, 2 decembrie 2012

Publicat la 12/02/2012 03:35:00 p.m. de Redacţie

Gaz Metan Mediaş - CFR Cluj, scor 1-1, în Liga I

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului, în care gazdele au evoluat în ultimele minute în inferioritate numerică.

Golurile au fost marcate de Llullaku pentru Mediaş, respectiv Valente pentru CFR Cluj. Primul gol al partidei a fost marcat de Valente, în minutul 36, printr-o lovitură cu capul, după o centrare a lui Godemeche. În actul secund, Llullaku egalează cu un şut la colţul lung ('58). Tehnicianului Gaz Metan a explicat că a fost o partidă pe contre şi că punctul obţinut se adaugă în clasament. În opinia lui Cristian Pustai rezultatul a fost unul echitabil. "Jucătorii au dat dovadă de înţelegere, de coeziune, am reuşit să ne mobilizăm", a comentat Pustai, care i-a trimis în teren pe Pleşca - Buzean, Markovici, Muth, Trtovac - Nicandro - Eric, Astafei (Avram '12, Frăsinescu '85), Tahar - Llullaku, Bawab (Todea '67), în vreme ce CFR Cluj a jucat în formula: Stăncioiu - Aguirregaray, Maftei, Rada, Sepsi - Godemeche, Vass - Hora (Kapetanos '77), Celestino (Rui Pedro '68), Valente (Bastos '59) - Bjelanovici. "Ne-a lipsit prospeţimea, deşi am controlat jocul", a spus Paolo Sergio, dezamăgit că formaţia sa şi-a creat destule ocazii, însă nu a reuşit să mai marcheze.
Markovici s-a ales cu un cartonaş galben în minutul 29 şi cu al doilea în minutul 84, părăsind terenul. Centralul Marius Avram a mai împărţit şi trei "galbene" clujenilor Hora ('33), Rada ('74) şi Bastos ('76). Avram a fost asistat de la margine de Octavian Şovre şi Daniel Hulubei, iar rezervă a fost Marian Bordean. Observatori au fost Cornel Sorescu şi Paul Cazan. (A. L.)



    Trimite prin e-mail