joi, 1 noiembrie 2012

Publicat la 11/01/2012 11:28:00 a.m. de Redacţie

Vor patru parlamentari


Alianţa România Dreaptă şi-a lansat zilele trecute, la Sibiu, cei nouă candidaţi la alegerile parlamentare de la începutul lunii decembrie.


Autor: Alex PÎNTEA

Cu acest prilej a fost anunţat şi obiectivul pe judeţ: un scor de 37%, adică patru mandate din nouă posibile. „Ne propunem să scoatem un scor foarte bun, ne dorim să câştigăm aceste alegeri. Cred că vom obţine un procentaj de minim 37% şi un număr de parlamentari cel puţin egal cu cel care l-am obţinut acum patru ani”, a anunţat Ion Ariton, preşedintele PDL Sibiu.

Schimbarea în bine

La lansarea de la Sibiu au fost prezenţi şi cei doi candidaţi din cadrul organizaţiei Mediaş a PDL. Cristian Marian şi Florin Neag şi-au propus să câştige mandatele de deputat în colegiile 3 şi 4. „Candidez pentru că vreau să mă implic în ceea ce înseamnă viitorul acestei ţări. Am o familie, am un copil în vârstă de 2 ani şi vreau ca el să trăiască într-o altfel de Românie şi pentru asta sunt convins că nu e de ajuns doar să îmi doresc, ci trebuie să intervină în această situaţie şi acţiunea”, a spus Florin Neag, candidat pe zona Hârtibaciului. La rândul său, candidatul de pe colegiul care cuprinde Mediaşul şi comunele Blăjel, Brateiu, Dârlos, Moşna, Aţel, Bazna şi Alma a explicat că îşi doreşte o schimbare reală. „Am ales să candidez dintr-un singur motiv: îmi doresc foarte mult schimbarea. Acest cuvânt atât de mult folosit în ultimii 20 de ani într-adevăr şi-a pierdut din înţeles şi atunci aş merge mai departe şi aş spune că îmi doresc o schimbare în bine”, a precizat Marian.
    Trimite prin e-mail