marți, 27 noiembrie 2012

Publicat la 11/27/2012 08:08:00 a.m. de Redacţie

Fotbal în sală, la "Axente Sever"

Clubul Sportiv Şcolar Mediaş şi Clubul Sportiv "Orient" din Mediaş organizează, în aceste zile, "Cupa Liceelor 1 Decembrie" la fotbal în sală.

Competiţia sportivă li se adresează atât fetelor, cât şi băieţilor şi se desfăşoară, începând de astăzi, în sala de sport a Liceului Teoretic "Axente Sever". Ea se va încheia joi, 29 noiembrie. "Participă echipele de băieţi şi fete ale celor cinci licee din municipiul Mediaş. Se vor acorda multe şi generoase premii. Deoarece ne apropiem de sărbătorile de iarnă, precedate de Ziua Naţională, zi care trebuie onorată cu dragoste şi mândrie. Vă chemăm pe toţi în zilele de 27, 28 şi 29 noiembrie, în sala de sport a liceului Axente Sever, să participaţi în calitate de concurenţi sau spectatori la acest festival sportiv, în cel mai îndrăgit sport de pe planetă - fotbalul", a anunţat Mihai Moldovan, directorul CSŞ Mediaş, citat de NovaTV.
Moldovan a mai amintit că, în nenumărate rânduri, CS Orient Mediaş a sprijinit financiar şi logistic organizarea de către CSŞ Mediaş a unor ample manifestări adresate elevilor. "Amintesc aici cele trei ediţii ale festivalului «Bucuria mişcării», festivalul «Fulg de nea», finalele pe ţară la handbal fete din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la gimnazii şi la licee", a menţionat el. (A. L.)



    Trimite prin e-mail