joi, 22 noiembrie 2012

Publicat la 11/22/2012 08:57:00 a.m. de Anonim

Concurs pentru medieşenii care "se dau" pe bloguri şi reţele sociale

Organizatorii au dat startul la înscrieri pentru cea de-a patra ediţie a Mediaş Blog Awards, un concurs adresat pasionaţilor de internet şi blogging din Mediaş şi împrejurimi.

În perioada 22-30 noiembrie, cei interesaţi se pot înscrie în concurs. Urmează jurizarea blogurilor, între 1 şi 5 decembrie, apoi gala decernării premiilor, care va avea loc la Casa Gazelor Naturale, pe 7 decembrie. "Fiecare participant va primi o diplomă tipărită şi un banner on-line ca premiu de participare. Vor fi premiate primele trei locuri la fiecare categorie. Vor fi şi alte premii, în funcţie de participanţi", se arată într-un comunicat de presă transmis în această dimineaţă. În plus faţă de ediţiile trecute, organizatorii au decis să creeze o categorie specială pentru bloggerii din Sibiu şi au introdus "Premiile Social Media", prin care se doreşte promovarea oamenilor şi a iniţiativelor interesante din Social Media. Pentru a propune pagini, grupuri sau persoane publice pentru premiere, sunteţi invitaţi să completaţi acest formular.
Mediaş Blog Awards este un eveniment care are drept scop promovarea comunicării scrise şi a comunicării on-line pentru diseminarea informaţiei, participare publică şi diversitate de idei, promovarea bloggerilor persoana fizice, dar şi a instituţiilor şi firmelor care comunică cu beneficiarii şi clienţii prin intermediul blogului şi consolidarea comunităţii virtuale din Mediaş. "Este un eveniment aşteptat de blogosfera medieşeană şi asta mă bucură foarte mult. Dorim să promovăm bloggeri actuali şi să-i încurajăm pe cei de mâine. Comunicarea şi libertatea de exprimare sunt foarte importante în orice societate. Încurajez toţi bloggerii să participe la acest concurs, au doar de câştigat", spune Feri Teglaş, principalul organizator al Mediaş Blog Awards. În plus, premiile vor fi mai consistente, ceea ce va avea, cu siguranţă, ca rezultat un număr mai mare de înscrieri.




    Trimite prin e-mail