marți, 13 noiembrie 2012

Publicat la 11/13/2012 02:55:00 p.m. de Redacţie

„Bătrânii” copşeni în sărbătoare

Sâmbătă seară, primarul oraşului Copşa Mică, Daniel Tudor Mihalache, a participat la cea de-a VIII-a ediţie a balului organizat de Sfatul Bătrânilor.

Balul anual reprezintă momentul de bilanţ şi de bucurie pentru că sănătatea le-a mai permis să petreacă împreună încă un an cu bune şi cu mai puţin bune. „Prezenţa d-lui primar şi a d-lui viceprimar la acest eveniment a însemnat acordarea respectului cuvenit acestor oameni implicaţi în viaţa localităţii şi garanţia susţinerii reciproce pe viitor în activităţile desfăşurate spre binele tuturor cetăţenilor oraşului. Primarul oraşului îşi exprimă speranţa că în rândurile acestei organizaţii vor intra cât mai mulţi oameni dornici să se implice în activităţile desfăşurate an de an sub atenta coordonare a d-lui Iuliu Domşa, preşedintele Sfatului Bătrânilor”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Copşa Mică.

Implicaţi în comunitate

Organizaţia „Sfatul Bătrânilor” este constituită din persoane de peste 45 ani, în majoritate pensionari, astăzi 30 la număr, care au ales să-şi organizeze împreună timpul liber. Pe lângă activităţile de divertisment sau excursii pe care le organizează pentru membrii săi, Sfatul Bătrânilor a devenit un partener tradițional al municipalităţii într-o serie de evenimente: Ziua Eroilor, sărbătoarea Ionilor, Târgurile de Crăciun şi de Paşti. (A. L.)



    Trimite prin e-mail