luni, 26 noiembrie 2012

Publicat la 11/26/2012 08:36:00 a.m. de Redacţie

35 proiecte pe ordinea de zi a Consiliului Local

În şedinţa ordinară de astăzi a Consiliului Local sunt supuse spre aprobare un număr de 35 proiecte de hotărâre.

Printre cele mai importante se numără proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului local al municipiului Mediaş pe anul 2012, proiectul de hotărâre privind stabilirea taxelor şi impozitelor locale ale municipiului Mediaş pe anul 2013 şi proiectul de hotărâre privind declararea stării de insolvabilitate a unor contribuabili.
De asemenea, pe ordinea de zi se află proiectul de hotărâre privind aprobarea regulamentului pentru facturarea apei furnizate de către S.C. Apa Târnavei Mari S.A., şi proiectul de hotărâre privind atribuirea denumirii de strada „Stromberg“.
În plus, consilierilor locali medieşeni le vor fi supuse spre aprobare proiectele privind premierea familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie în perioada mai-decembrie 2012, precum şi a persoanelor vârstnice care au împlinit sau vor împlini 80 de ani în aceeşi perioadă a anului curent, dar şi aprobarea listei beneficiarilor unui ajutor material constând în tichete sociale în valoare de 100 lei/persoană, cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun 2012, şi anume categoriei de pensionari cu venitul de până la 500 lei/lună.
Pe ordinea de zi din această lună se află şi proiectul de hotărâre privind aprobarea listei elevilor care au obţinut rezultate excepţionale pe parcursul anului 2012. (A. L.)



    Trimite prin e-mail