sâmbătă, 20 octombrie 2012

Publicat la 10/20/2012 10:02:00 a.m. de Anonim

Preşcolari fericiţi, cu Patria Credit

Patria Credit IFN SA răspunde nevoilor comunităţii unde activează, prin implicare directă. A construit o filigorie în curtea grădiniţei din Moşna, destinată desfăşurării activităţilor preşcolare cu copiii, în aer liber.

 
Autor: Vasile DAN
 

Patria Credit IFN SA, în colaborare cu Primăria Moşna, localitate unde Patria Credit IFN SA are una din unităţile sale, a organizat miercuri, 17 octombrie, la Moşna, evenimentul ,,Patria Credit şi Grădiniţa noastră frumoasă!”. În cadrul Proiectului ,,Adoption – Patria Credit, parte din comunitate”, proiectul se subscrie valorilor Patria Credit axate pe flexibilitate, responsabilitate, eficienţă, parteneriat, apreciere pentru oameni şi pentru capacitatea lor de a crea comunităţi economice şi sociale prospere. Patria Credit IFN SA se implică prin acest Proiect în comunităţile locale cu acţiuni ce îmbină armonios componentele sociale, educaţionale şi de business.
La Moşna, Patria Credit IFN SA a construit o filigorie, în curtea grădiniţei. O grădiniţă recunoscută pentru „certificatul de naştere“ semnat în 1848 de St. Ludwig Roth, dascăl pe atunci în această comună.
 
Copii fericiţi
 
Miercuri, Patria Credit IFN SA a inaugurat oficial amenajările efectuate la Grădiniţa din Moşna, iar pentru a marca acest eveniment copiii preşcolari au susţinut un moment artistic, cu cântece şi poezii. Patria Credit a oferit micilor participanţi numeroase premii şi multe dulciuri, spre bucuria tuturor. ,,Organizarea acestui eveniment ne permite să fim cât mai aproape de comunitatea unde ne desfăşurăm activitatea, să identificăm nevoile acesteia şi să găsim soluţii pentru rezolvarea lor. Patria Credit este cea mai mare instituţie financiara nebancară din România, specializată în microfinanţare în zona urbană şi zona rurală. Promisiunea Patria Credit —«Finanţăm hărnicia» — este direct legată de categoria serviciilor financiare oferite, fiind în acelaşi timp un angajament direct şi clar adresat clienţilor activi şi potenţiali. Microfinanţarea are o componentă socială, de implicare în comunitate iar Proiectul ,«Patria Credit – parte din comunitate» nu face decât să întărească acest lucru“, a declarat Bogdan Merfea, Director General Patria Credit.
 
Personalităţi la inaugurare
 
Evenimentul organizat de către Patria Credit IFN SA în Moşna a beneficiat de prezenţa din partea Patria Credit a domnului Valentin Păscuţoiu – Coordonator Calitate, Direcţia Managementul Reţelei de Unităţi şi a doamnei Mihaela Todoran – Manager Patria Credit Mediaş, din partea Primăriei Moşna a domnului primar Eugen Roba şi a domnului Ionel Şotropa, director al şcolii generale "St. L. Roth", Moşna.
Patria Credit IFN SA este prezentă în comunitatea din Mediaş încă din anul 2010, venind în sprijinul renumiţilor producători agricoli din zona adiacentă localităţii, cu produse specifice de creditare, răspunzând astfel nevoilor acestora de dezvoltare.
 
Bogdan MERFEA | director general Patria Credit: „Patria Credit oferă valoare parteneriatului cu clienţii săi, atât prin produsele adaptate, prin prezenţa în zone geografice unde alte instituţii financiare sunt mai puţin prezente sau deloc, cât şi prin înţelegerea nevoilor comunităţii locale din care facem parte, prin unităţile noastre distribuite în toată ţara.”

Despre Patria Credit IFN S.A
 
Patria Credit IFN S.A. este cea mai mare instituţie financiară nebancară din România, specializată în microfinanţare şi microcredite în zona urbană şi în zona rurală. La sfârşitul anului 2011, compania deservea peste 13.000 clienţi printr-o reţea de 18 unităţi în oraşe mari şi 23 de unităţi în zone rurale.

    Trimite prin e-mail