joi, 11 octombrie 2012

Publicat la 10/11/2012 01:20:00 p.m. de Redacţie

Hoţi de mărunţişuri, în arest

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş au reţinut, ieri, două persoane suspect de mai multe furturi.
UPDATE: Judecătoria Mediaş a dispus împotriva lui L. Ioan măsura interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile, iar I. Alexandra a fost arestată preventiv pentru 29 de zile.

Astfel, potrivit IPJ Sibiu, L. Ioan, în vârstă de 35 de ani, domiciliat în judeţul Mureş, este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  violare de domiciliu şi furt calificat. "Suspectul, în noaptea de 24/25 iunie, a pătruns fără drept într-o locuinţă din municipiul Mediaş, de unde a sustras bunuri în valoare de 1.600 lei (telefoane mobile, articole vestimentare). Bărbatul a pătruns în imobil pe o uşă lăsată descuiată de proprietar", menţionează inspectorul principal Luciana Balteş, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei judeţene. De asemenea, o tânără de 25 de ani, din Mediaş, ar fi furat ieri o geacă din piele dintr-un magazin din oraş, iar la începutul acestei săptămâni se presupune că ar mai fi sustras şi un telefon mobil dintr-o altă societate comercială. Prejudiciul a fost recuperat integral, precizează oamenii legii. "Cele două persoane suspecte au fost reţinute pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă", completează Luciana Balteş.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi. (A. L.)
    Trimite prin e-mail