duminică, 23 septembrie 2012

Publicat la 9/23/2012 03:14:00 p.m. de Anonim

Meci cu Astra

Fotbaliştii lui Cristian Pustai joacă în deplasare la Ploieşti.


Autor: Alex PÎNTEA

Gaz Metan Mediaş are parte, astăzi, de un nou adversar foarte dificil. Odată cu venirea lui Gheorghe Mulţescu pe banca tehnică, Astra a bifat patru victorii consecutive în campionat ce au propulsat-o pe podiumul Ligii I, la doar două puncte de liderul Steaua. „Suntem într-o situaţie dificilă. Venim după două înfrângeri, iar Astra a demonstrat că este într-o formă foarte bună prin seria de patru succese consecutive. Cu toate acestea, noi credem în şansa noastră de a obţine un rezultat pozitiv”, afirmă tehnicianul Cristian Pustai. Meciul începe la ora 19 şi se va transmite în direct pe Dolce Sport.

Înfrângere grea

Etapa trecută, formaţia lui Pustai a pierdut partida disputată pe teren propriu în compania Concordiei Chiajna cu scorul de 3-1. Cele două echipe nu au arătat prea mult fotbal în prima repriză a partidei de sâmbătă seara. În minutul 40, alb-negrii au rămas în zece oameni - Răzvan Avram a fost eliminat după ce a primit al doilea galben. Oaspeţii au început perfect repriza secundă şi au deschis scorul în minutul 50, prin Welington. Astafei a adus egalarea în minutul 54, însă bucuria gazdelor a durat doar patru minute. Mai întâi, Leca şi-a readus formaţia în avantaj, după o greşeală a defensivei alb-negrilor, apoi Zuluf a mai marcat o dată, iar Chiajna a plecat cu toate punctele de la Mediaş.

Pustai nu pleacă

Imediat după meci, în presa sportivă şi în mediul on-line au apărut informaţii că Pustai va fi pus pe liber. „Nu s-a pus problema schimbării tehnicianului Cristian Pustai. De asemenea, nu s-a discutat cu niciun alt tehnician din România sau din străinătate. Singurul lucru concret este acela că săptămâna viitoare va avea loc o şedinţă a Consiliului de Administraţie al Clubului Gaz Metan în care se vor discuta măsurile necesare pentru schimbarea în bine a situaţiei echipei de fotbal”, este replica dată de oficialii clubului, printr-un un comunicat postat pe site.

Joacă şi în cupă

Luni după-amiază a avut loc la Casa Fotbalului tragerea la sorţi a şaisprezecimilor Cupei României. Gaz Metan va întâlni FC Caracal, formaţie care ocupă poziţia a treia în seria a treia din Divizia C. Partida se va disputa într-o singură manşă, la Mediaş, la mijlocul săptămânii viitoare.
    Trimite prin e-mail