joi, 6 septembrie 2012

Publicat la 9/06/2012 09:14:00 a.m. de Redacţie

FC Braşov, penalizată de Ligă după meciul cu Gaz Metan


Pentru incidente între spectatori la meciul cu Gaz Metan Mediaş, câştigat de braşoveni cu 3 la 1, FC Braşov a fost penalizată cu 5.000 de lei, informează site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Din acelaşi motiv, FC Steaua a primit, marţi, o penalitate financiară de 5.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină a LPF după meciul cu Oţelul Galaţi, scor 1-2, în etapa a VII-a a Ligii I. 

Fotbalistul dinamovist Paul Koulibaly a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 2.000 de lei, după eliminarea din meciul cu Astra, scor 0-1, mai scrie Mediafax. De asemenea, antrenorul secund al FC Dinamo, Uberto Ruggier, a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 320 de lei, în timp ce jucătorul Astrei David Distefano a primit o etapă de suspendare şi o penalitate de 740 de lei.
Antrenorul secund al echipei CFR Cluj, Ion Manu, a fost suspendat două meciuri şi penalizat cu 320 de lei, după ce a fost trimis în tribună la partida cu Petrolul, în timp ce oficialul clujean Ionuţ Mosteanu a primit o suspendare de o lună şi o penalitate de 640 lei. (A. L.)
    Trimite prin e-mail