vineri, 31 august 2012

Publicat la 8/31/2012 07:36:00 a.m. de Redacţie

18 familii au primit ANL-uri


Primăria Mediaş a dat în folosinţă încă 18 locuinţe de tip ANL pe strada Predeal, din cartierul Gura-Câmpului. Autor: Alex PÎNTEA

Pentru încă 18 familii de tineri din municipiul Mediaş, ziua de miercuri a fost una cu noroc. Acestea au primit cheile unei locuinţe construite prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe. Cel care a făcut oficiile la inaugurare a fost chiar edilul-şef al Mediaşului.

Cadou de la stat

Teodor Neamţu s-a declarat bucuros, deoarece astfel s-a mai îmbogăţit fondul locativ al municipiului. Totodată, primarul Mediaşului a mai spus că, în acest fel, numărul solicitanţilor de locuinţe pentru tineri s-a mai diminuat puţin. „Mă bucur că am reuşit să inaugurăm încă un bloc de tip ANL. Este vorba de un număr de 12 apartamente şi şase garsoniere care au fost repartizate unor familii de tineri şi care au primit astfel un cadou - spunem noi – frumos”, a apreciat Neamţu. Pentru tinerii care se vor muta în viitorul apropiat la casă nouă, locuinţele reprezintă un cadou binevenit. Aceştia au explicat că aşteaptă de multă vreme o locuinţă, iar faptul că acum au primit-o înseamnă mult pentru ei. „Pentru mine este un cadou cât se poate de binevenit. Îl aştept de mai mulţi ani, aşa că pot să vă spun că vine foarte bine, la familie, la copii, la soţie, totul e în regulă. Cu greu s-a făcut, dar s-a făcut”, a mărturisit unul dintre tinerii care au primit un apartament pe strada Predeal.
    Trimite prin e-mail