sâmbătă, 7 iulie 2012

Publicat la 7/07/2012 02:46:00 p.m. de Redacţie

Gaziştii nu au cunoscut gustul victoriei în cantonamentul din Ungaria | VIDEO


Formaţia lui Cristian Pustai a pierdut şase dintre cele şapte partide de pregătire disputate în Ungaria. Într-un singur meci, în compania campioanei Ungariei, Debrecen, rezultatul a fost unul de egalitate.



Autor: Alex PÎNTEA

La sfârşitul săptămânii trecute, Gazul a disputat două partide de verificare cu Debrecen 1 şi 2. În prima partidă cu Debrecen 2, tehnicianul Cristian Pustai a trimis în teren o echipă formată din jucători care au primit mai puţine minute până în prezent. Alb-negrii au fost învinşi cu scorul de 5-2, golurile gaziştilor fiind marcate de Anderson, un jucător brazilian aflat în probe, şi Sergiu Buş. În cea de-a doua partidă, Gaz Metan 1 a terminat la egalitate 2-2 cu Debrecen 1. Pentru gruparea de pe Târnava Mare au marcat Avram şi Vitinho, ambele goluri fiind reuşite în finalul partidei. Primul “11” trimis în teren de Cristian Pustai a fost format din Pleşca, Zaharia, Frăsinescu, Markovici, Vukadinovic, Vasilache, Florin Dan, Ciprian Petre, Bud şi Vitinho.

Au schimbat locaţia

După 10 zile petrecute la Debrecen, gaziştii s-au mutat pentru partea a doua a pregătirii lângă Budapesta, la Centrul Olimpic de la Tatabanya. Cantonamentul a fost gândit în aşa fel încât să nu intervină monotonia, iar gaziştii să beneficieze de cele mai bune condiţii de pregătire. 

Încă două eşecuri

Marţi seara, formaţia lui Cristian Pustai a înregistrat încă două eşecuri în confruntările cu Gyor 1 şi 2. În prima partidă dintre echipele secunde, maghiarii s-au impus cu scorul de 2-0. În cea de-a doua întâlnire, Mediaşul a pierdut cu scorul de 1-0. Golul formaţiei gazdă a fost marcat în debutul reprizei a doua. Gaz Metan a evoluat în formula: Buchta, Zaharia, Akaki, Frăsinescu, Vukadinovic, Avram, Todea, Vasilache, Petre, Vitinho şi Buş.  În repriza a doua au mai intrat în teren Florin Dan şi Bud.

Gyori ETO - Gaz Metan 1-0 | sursa: gazistul.ro

Eric în Ungaria

La sfârşitul săptămânii trecute, gaziştii au avut parte de o surpriză. Brazilianul Eric de Oliveira a ajuns în stagiul de pregătire al medieşenilor, însă nu pentru a se alătura lotului, ci pentru a aduce doi conaţionali în probe. Anderson a marcat în partida contra formaţiei Debrecen 2 şi a fost reţinut pentru mai multe probe.

În triunghiular

Gaz Metan a participat ieri la un triunghiular disputat lângă Budapesta. Alături de elevii lui Pustai au mai evoluat o echipă din Ungaria şi una din Israel. Astăzi, gaziştii vor reveni la Mediaş, acolo unde se vor pregăti pentru startul noului sezon, programat la sfârşitul lunii iulie.

Ioan HOROBA | director gener Gaz Metan: “Eric a spus că are doi prieteni pe care ar vrea să îi vadă antrenorul Cristian Pustai. A mers împreună cu ei şi atât. Încă odată repet, până în momentul în care nu va aduce o hârtie prin care să fie certificat faptul că este liber de contract, pentru noi Eric nu există.”
    Trimite prin e-mail