sâmbătă, 28 iulie 2012

Publicat la 7/28/2012 11:30:00 a.m. de Anonim

Centrul de vacanță Zum-Zum 2012 la final


Centrul de vacanţă Zum-Zum din oraşul Copşa Mică, ajuns la cea de a V-a ediţie, şi-a închis porţile, ieri, printr-un spectacol organizat de copii şi animatori pentru părinţi şi bunici.

"În cadrul spectacolului, copiii şi animatorii ne-au invitat să facem un voiaj imaginar în jurul lumii, prezentându-ne obiceiurile şi vestimentaţia din diverse ţări, au interpretat câteva scene din poveşti celebre, au cântat şi au dansat pe ritmurile la modă vara aceasta şi chiar au prezentat o scenetă de umbre animate cu povestea muzicanţilor din Bremen. Mulţumim şi pe această cale celor care s-au dedicat timp de două săptămâni copiilor din Copşa Mică pentru a le aduce un strop de culoare şi distracţie într-o vară toridă", se arată într-un comunicat de presă al primăriei Copşa Mică.
Datorită sprijinului tradiţional din partea Comitetului de Înfrăţire din L’Hermitage, Franţa, şi în acest an centrul de vacanţă Zum-Zum a beneficiat de experienţa a două animatoare franceze specializate care, alături de cei cinci animatori români, timp de două săptămâni, au antrenat la joacă şi activităţi artistice şi ludice un număr de 76 copii cu vârste cuprinse între 6 – 14 ani, din Copşa şi împrejurimi. (A. L.)

    Trimite prin e-mail