marți, 24 iulie 2012

Publicat la 7/24/2012 11:00:00 a.m. de Anonim

Accidentaţi din neatenţie



Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost rănit şi a ajuns la Spitalul Municipal Mediaş, după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident pe fondul neacordării de prioritate. Evenimentul s-a petrecut azi-noapte, puţin după ora 00.00.

Şoferul în vârstă de 23 de ani care se face vinovat de producerea accidentului circula pe Şoseaua Sibiului, pe sensul spre ieşirea din oraş, iar la intersecţia cu strada Calafat, la efectuarea virajului la stânga, nu s-a asigurat corespunzător şi nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus regulamentar din sens opus de un tânăr în vârstă de 21 ani, intrând în coliziune cu acesta. "În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autovehicule şi vătămarea corporală uşoară a pasagerului în vârstă de 20 de ani, din autoturismul care circula regulamentar. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Mediaş pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a necesita internare.  Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Biroului Rutier Mediaş", arată Anca Bloancă, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu.
Acesta este doar unul dintre accidentele produse în ultimele zile în Mediaş din cauza neacordării de prioritate.  Vineri, un biciclist în vârstă de 21 de ani a intrat într-o maşină care circula regulamentar, tot pe Şoseaua Sibiului, la schimbarea benzii de mers. Biciclistul a fost transportat la spital, cu răni uşoare. Un alt biciclist, în vârstă de 23 ani, a încercat să frâneze într-o curbă uşoară la stânga, pe strada Legheş, a pierdut controlul direcţiei şi a izbit bordura, fiind proiectat în afara carosabilului. Duminică, 22 iulie, Poliţia municipiului Mediaş a fost sesizată de către Serviciul Primiri Urgenţe Mediaş despre faptul că la spital s-a prezentat o persoană care a afirmat că a căzut cu bicicleta pe o stradă din localitatea Blăjel. Lucrătorii Biroului Rutier s-au deplasat la Spitalul Municipal, unde au stat de vorbă cu victima, în vârstă de 14 ani. Băiatul le-a spus că, în seara precedentă, în timp ce circula cu bicicleta pe strada Lacului din localitatea Blăjel a confundat manetele celor doua frâne şi a frânat roata din faţă, aşa că s-a ales cu răni destul de serioase. Cercetările continuă şi în acest caz. (A. L.)
    Trimite prin e-mail