luni, 16 iulie 2012

Publicat la 7/16/2012 01:42:00 p.m. de Anonim

4.300 de locuri la Universitatea "Lucian Blaga" Sibiu


Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu organizează, în această perioadă, sesiunea de admitere în anul universitar 2012-2013 pentru ciclul de studii de licență.

Anul acesta, oferta educațională a Universității “Lucian Blaga” din Sibiu cuprinde circa 4.300 de locuri pentru studiile de licență, dintre care 1.620 sunt bugetate.
Admiterea a debutat pe 11 iulie, la Facultatea de Teologie “Andrei Șaguna”, astăzi fiind ultima zi de înscriere pentru această facultate. Înscrierile la concursul de admitere pentru Facultatea de Drept, Facultatea de Științe Socio-Umane, Facultatea de Inginerie, Facultatea de Științe, Facultatea de Medicină, Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului și Facultatea de Științe Economice au loc în perioada 16-21 iulie, iar pentru Facultatea de Litere și Arte, în perioada 16-24 iulie.
Informații despre admitere sunt disponibile pe site-ul universității, www.ulbsibiu.ro, la secțiunea Admitere. Tot acolo poate fi urmărită în timp real, începând de mâine, situația înscrierilor la cele nouă facultăți ale ULBS. (A. L.)
    Trimite prin e-mail