vineri, 18 mai 2012

Publicat la 5/18/2012 09:47:00 a.m. de Anonim

Show hipic de zile mari la Prod (VIDEO)

De astăzi şi până duminică, Transylvania Horse Show va reuni peste 80 de concurenţi veniţi din 15 ţări, în satul Prod, comuna Hoghilag. „Am hotărât să ajutăm organizarea, material şi cu forţă de muncă. Pentru noi e ceva nemaipomenit”, mărturiseşte primarul Cornel Puică.


Autor: Petre DUMBRĂVEAN

Competiţia se va întinde pe trei zile, cu menţiunea că ziua de concurs va începe la ora 9.00 şi se va închide în jurul orei 17.30. Evenimentul va include probe de cross-country, sărituri peste obstacole şi dresaj, dar şi o serie de demonstraţii care vor face deliciul publicului. Organizat de Cross-Country Farm, cu sprijinul Federaţiei Ecvestre Române şi Federaţiei Ecvestre Internaţionale, Transylvania Horse Show a ajuns la cea de-a doua ediţie, care promite să întreacă succesul primeia. „Străinii mi-au spus că Produl e foarte frumos”, se mândreşte primarul Puică.



Concurs, workshop şi demonstraţii

Peste 55 de cai înscrişi la start, cu călăreţi din Olanda, Suedia, Irlanda, Germania, Belgia, Marea Britanie, Rusia, Canada, Spania, Luxemburg, Franţa, Turcia, Norvegia, Bulgaria şi România vor concura la cele două discipline din concurs: „Concurs Internaţional Complet” - adresat profesioniştilor şi dotat cu premii de 4.000 de euro, respectiv „Concurs International Universitar” - dedicat studenţilor. În afara competiţiei, spectatorii vor putea participa astăzi la un workshop de dresaj natural susţinut de actorul Denis Ştefan. De asemenea, mâine, de la 12.30, cei prezenţi vor putea urmări demonstraţii de tir cu arcul călare, dresaj natural şi dresură în libertate.

Sursa video: TransylvaniaEventing
    Trimite prin e-mail