joi, 3 mai 2012

Publicat la 5/03/2012 11:13:00 a.m. de Anonim

Dosar penal din vina lui Bacchus

Un bărbat din Târnava este cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală, acesta fiind implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
În seara zilei de 8 aprilie, L. Adrian (26 de ani, domiciliat în comuna Târnava), în timp ce conducea autoturismul pe str. Calafat din municipiul Mediaş a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la faţa locului pentru constatarea evenimentului au testat conducătorii auto cu aparatul etilotest, însă în ceea ce îl priveşte pe L. Adrian, testul nu a putut fi efectuat, întrucât acesta nu a putut expira suficient aer pentru ca aparatul să afişeze vreun rezultat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Mediaş, unde i-au fost recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cursul zilei de miercuri, Poliţia municipiului Mediaş a primit buletinul de analiză toxicologică-alcoolemie din care rezultă că proba nr. 1 este de 1,50 g/l alcool pur în sange, iar proba nr. 2 este de 1,35 g/l alcool pur în sânge.
Având în vederea aceste aspecte, bărbatului i-a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană cu alcoolemie peste limita legală. (A. L.)
    Trimite prin e-mail