sâmbătă, 21 aprilie 2012

Publicat la 4/21/2012 09:39:00 a.m. de Anonim

Noii pompieri voluntari au depus jurământul

"Promit preocupare pentru alţii, o dorinţă de a-i ajuta pe toţi cei care au nevoie de mine. Promit curaj, curajul de a înfrunta şi a cuceri temerile mele. Curajul de a împărtăşi şi a îndura calvarul celor care au nevoie de mine. Promit putere, puterea ca să suport orice sarcină o voi primi şi să o pot îndeplini cu succes, iar prin puterea mea să transmit siguranţă celor care au nevoie de mine. Promit înţelepciunea de a arăta compasiune, dragoste şi de a servi comunitatea ori de câte ori voi fi chemat."

Acesta este jurământul depus de pompierii voluntari din Copşa Mică, ieri după-amiază. în centrul de instruire al pompierilor voluntari a avut loc un moment solemn - patru noi membri au depus jurământul pompierilor voluntari. În prezența primarului și a viceprimarului orașului, noii "recruți", emoționați, au primit și primele echipamente cu însemnele specifice ale pompierilor voluntari copșeni.
Cu această ocazie, primarul Tudor Mihalache a ținut să mulțumească întregului echipaj pentru ultimele intervenții la incendiile petrecute pe raza localității, în special la "tradiționalele" incendieri scăpate de sub control ale miriștilor și terenurilor agricole. "Mulțumim și pe această cale pompierilor voluntari, care răspund întotdeauna prezent, zi sau noapte, atunci când situația o cere, pentru implicarea și spiritul de dăruire depus în sprijinul comunității", a transmis edilul-şef. (A. L.)
    Trimite prin e-mail