marți, 20 martie 2012

Publicat la 3/20/2012 05:31:00 p.m. de Redacţie

Şosele însângerate

Drumul Naţional 14 a fost, în ultimele zile, scena unor accidente foarte grave. Bilanţul - trei persoane au murit, iar una a fost internată în stare gravă la Spitalul Judeţean Sibiu.

Primul accident s-a produs sâmbăta trecută, la ieşirea din Copşa Mică spre Mediaş. Din cauza vitezei foarte mari şi a unei depăşiri neregulamentare, şoferul unui Peugeot a pierdut controlul volanului, a ieşit în afara şoselei şi s-a rostogolit de mai multe ori. În urma impactului, un pasager în vârstă de 14 ani a suferit răni grave, iar ulterior a decedat.
Cel de-al doilea accident foarte grav s-a produs luni seara, între localităţile Aţel şi Brateiu. O femeie în vârstă de 38 ani care se afla la volanul unui autoturism marca Skoda a observat prea târziu o căruţă nesemnalizată, a încercat să o evite, dar a intrat pe contrasens şi a lovit în plin un TIR. La faţa locului au intervenit imediat mai multe echipaje de la SMURD şi Ambulanţa Mediaş. Din nefericire, impactul a fost fatal pentru femeia de la volan şi un pasager care stătea pe bancheta din spate. A treia persoană aflată în autoturism a fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Mediaş, iar ulterior la Spitalul Judeţean. Oamenii legii au demarat cercetările la faţa locului în vederea identificării persoanei care a condus căruţa. (A. P.)
    Trimite prin e-mail