vineri, 23 martie 2012

Publicat la 3/23/2012 09:08:00 p.m. de Redacţie

E oficial: Moraru, asul din mâneca USL

„Vom duce o campanie fără mizerii și atacuri”, au promis comandorul Moraru (în mijloc)
şi liderii USL Mediaş, Viorel Arcaş (stânga) şi George Petrescu (dreapta)

Fostul director executiv al Poliţiei Locale va candida pentru fotoliul de primar al Mediaşului. Filiala municipală a Uniunii Social-Liberale l-a prezentat oficial. Liderul social-democrat Viorel Arcaş a apreciat că Eugen Moraru se încadrează în profilul candidatului căutat, iar preşedintele PNL Mediaş, George Petrescu, a explicat că fostul cadru militar este „un om de excepţie”.


Autor: Alex PÎNTEA

Eugen Moraru a fost prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă ca şi candidat la Primăria Mediaş. „Noi am avut discuţii foarte multe cu PNL Mediaş până am ajuns la varianta Eugen Moraru, pe care am reuşit să îl lămurim să participe din partea USL-ului. Am considerat că acesta se încadrează în profilul de candidat la Primărie, este un om serios, cinstit, un om care nu este implicat în niciun fel de furturi şi furtişaguri. Nu cred că din acest punct de vedere cineva ne-ar putea acuza candidatul că ar fi implicat în ceva”, a menţionat senatorul Viorel Arcaş.

Soluţia comună

Liderul PNL Mediaş, George Petrescu, a explicat la rândul său că are toată încrederea că Eugen Moraru va câştiga Primăria Mediaş şi l-a caracterizat ca pe un om de excepţie. „Alături de colegii noştri din PSD, am cântărit foarte mult această soluţie. Eugen Moraru corespunde profilului de viitor primar care va conduce Mediaşul. Vreau să subliniez că este un om de excepţie, iar în cariera dânsului a demonstrat acest lucru. Avem toată convingerea că va câştiga, iar USL-ul va conduce Mediaşul în următorii ani”, afirmă Petrescu.

Miza pe tineri

Candidatul USL Mediaş la fotoliul de primar a vorbit despre obiectivele pe care şi le-a propus şi a comentat că oricine ar fi mândru să candideze pentru această funcţie. „Sunt onorat pentru faptul că o alianţă puternică s-a gândit pentru a mă propune pentru această funcţie şi cred că oricine ar fi mândru. Sperăm ca împreună să şi reuşim obiectivul pentru care am fost propus. Sper ca împreună cu locuitorii municipiului Mediaş, care sunt nişte oameni minunaţi, să schimbăm faţa Mediaşului. Îmi doresc ca medieşenii să fie mândri că trăiesc în acest oraş şi îmi propun să facem în aşa fel încât tinerii să rămână aici şi nu să-i îndrumăm să plece peste hotare. Trebuie să ne luptăm pentru aceşti tineri, care sunt viitorul ţării noastre”, au fost cuvintele lui Eugen Moraru.

De la aviaţie la politică

Fost cadru militar, Eugen Moraru a activat după mutarea şcolii de aviaţie în structura de conducere a Corpului Gardienilor Publici Mediaş. Ulterior, în momentul transformării acestuia în Poliţie Locală, a ocupat funcţia de director executiv al acestei direcţii aflată în subordinea primarului municipiului Mediaş. Are 55 ani şi nu a fost înregimentat politic până în prezent.
    Trimite prin e-mail