vineri, 2 martie 2012

Publicat la 3/02/2012 06:40:00 p.m. de Redacţie

Debut pe National Arena

Pauza de iarnă prelungită a ajuns la final pentru fotbaliştii lui Cristian Pustai. Gaz Metan Mediaş va disputa, mâine, prima partidă oficială din 2012, în capitală.


Autor: Alex PÎNTEA

Gruparea de pe Târnava Mare va întâlni liderul la zi al Ligii I, FC Dinamo Bucureşti. Confruntarea se va disputa pe National Arena, fiind prima partidă pe acest stadion pentru ambele formaţii. Conducerea Gazului a fost de acord ca echipa să evolueze pe această arenă, cu toate că la mijlocul săptămânii disputarea partidei a fost sub semnul întrebării, după o declaraţie a preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Dumitru Dragomir a explicat că dinamoviştii nu au anunţat liga cu 7 zile înainte, pentru ca ulterior să revină şi să spună că, dacă există o înţelegere între cluburi se poate juca.

Au rămas la Bucureşti

Lotul Gazului Metan a revenit miercuri seara în România. Gaziştii au aterizat pe Aeroportul Otopeni şi s-au cazat în capitală, acolo unde vor rămâne până în ziua disputării partidei. Conducerea Clubului Gaz Metan a luat decizia de a nu mai veni la Mediaş şi în acest fel de a evita oboseala cauzată de drum. Practic, în aceste condiţii, medieşenii vor pregăti confruntarea cu Dinamo chiar în „tranşeea” adversarilor. Cel mai optimist gazist este atacantul Cristian Bud. Cu toate că se află în perioada de recuperare după accidentarea suferită la Timişoara în Cupa României şi nu evolua încă o bună perioadă de timp, Bud este convins că formaţia sa va câştiga cel puţin patru puncte în primele două meciuri oficiale din 2012, cu Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj.
    Trimite prin e-mail