vineri, 10 februarie 2012

Publicat la 2/10/2012 09:18:00 p.m. de Redacţie

Unde mergem? (10-16 februarie)

Film

Jurnalul unui iubitor de rom (SUA, 2011, comedie, romantic)
Cu: Amber Heard, Johnny Depp, Aaron Eckhar.
Filmul rulează la Cinema Mediensis în perioada 10-16 februarie, orele 16, 18,30 şi 21.
N15 – Nerecomandat sub 15 ani
Tariful de intrare la toate spectacolele este de 7 lei. Joia, biletul costă 5 lei. Pentru grupuri organizate, de minim 30 persoane, preţul unui bilet este de numai 3 lei.

„Cerere în căsătorie“, la Sala Traube

Teatrul Naţional "Radu Stanca" Sibiu prezintă luni, 13 februarie, de la ora 19, la Sala Traube, spectacolul „Cerere în căsătorie“, de A. P. Cehov. Piesa, adusă pe scena medieşeană pentru a marca "Ziua Îndrăgostiţilor", este un studiu cu accente comice despre oamenii singuri care nu şi-au găsit jumătatea, care sunt confuzi şi nu-şi mai găsesc locul şi echilibrul. Singura lor dorinţă este de a-şi trăi viaţa alături de cineva, de a se implica emoţional într-o relaţie.
Preţul unui bilet la spectacol este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere (pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se poate achiziţiona de la Sala Traube Mediaş.

Expoziţie de nunţi

Deco Bell vă aşteaptă la Casa Schuller din Mediaş, în perioada 10-15 februarie, pentru expoziţia celor mai noi şi in trend aranjamente florale, buchete de mireasă, decoraţiuni, accesorii mirese, invitaţii nuntă şi botez, carduri de masă, mărturii, perniţe, verighete, muzică, filmare, foto, rochii de mireasă, hair stylist, unghii cu gel, limousine...
În 14 februarie, Deco Bell face şi căsătorii pentru o zi, pentru toţi îndrăgostiţii care doresc. Se vor oferi şi premii.

Biblioteca Municipală

Pasionaţii de lectură sunt aşteptaţi de luni până vineri la Biblioteca Municipală Mediaş, din Piaţa Regele Ferdinand I, nr. 1, cu o bogată ofertă de carte, în secţiile copii, adulţi, limbi străine, biblioteca virtuală.
Prin intermediul serviciului BIBLIONET, locuitorii municipiului Mediaş au acces gratuit la Internet. BIBLIONET înseamnă: Acces la Internet, Comunicare prin Internet, Redactare de documente, Imprimare, Scanare, Inscripționare CD/DVD, Asistență utilizatori noi, Instruire utilizatori noi, Video-proiecții, Servicii de arhivare și digitalizare, Jocuri educative, Sesiuni de formare pentru utilizatori.
    Trimite prin e-mail