duminică, 19 februarie 2012

Publicat la 2/19/2012 02:27:00 p.m. de Redacţie

Sponsorizare pentru creşa din Gloria

Firma germană Dressel & Höfner International a dăruit 5.000 de euro celei mai vechi creşe din municipiu.


Autor: Alex PÎNTEA

Creşa a fost modernizată cu sprijinul financiar al societăţii Dressel & Höfner International. Aceasta a donat anul trecut o sumă importantă de bani, pentru modernizarea interiorului clădirii şi achiziţionarea de mobilier nou.

Sponsori mulţumiţi

Conducerea companiei Dressel & Höfner a vizitat la mijlocul acestei săptămâni creşa din cartierul Gloria, pentru care a donat anul trecut sumă de 5.000 de euro. Peter Rauschenberger, CEO la Dressel & Höfner, s-a declarat mulţumit de modul în care au fost cheltuiţi banii. „Politica firmei noastre este ca în comunităţile în care activăm să ne implicăm în viaţa socială, în cazul în care este nevoie de noi şi avem fondurile necesare. Îmi place foarte mult ceea ce s-a făcut aici”, a spus Rauschenberger.

Partener pentru comunitate

Creşa din cartierul Gloria este cea mai veche creşă din municipiul Mediaş, are o capacitate de 30 locuri şi funcţionează în actualul spaţiu din anul 2005. Primarul Teodor Neamţu a ţinut să mulţumească personal pentru sprijinul primit din partea societăţii Dressel & Höfner. „Suntem foarte mulţumiţi de faptul că societatea Dressel & Höfner investeşte în municipiul nostru şi nu numai, creează noi locuri de muncă şi se implică pe plan social, dovadă lucrările de modernizare efectuate la creşă cu sprijinul dânşilor. Important de menţionat este şi faptul că Dressel & Höfner a contribuit şi la organizarea primei ediţii a Festivalului Internaţional de Film al Europei Centrale din oraşul nostru”, a declarat Neamţu.

Din 2006 la Mediaş

Dressel & Höfner International este o societate comercială cu capital german şi are ca obiect principal de activitate injecţa de mase plastice pentru industria auto. În municipiul Mediaş societatea are 120 angajaţi. În cadrul unui proiect de responsabilitate socială, firma a decis să finanţeze anul trecut lucrările de modernizare ale creşei printr-o donaţie care se ridică la valoarea de 5.000 de euro. În acest sens s-au efectuat diverse lucrări de modernizare, printre care amintim schimbarea parchetului, a mobilerului şi a lenjeriei de pat, precum şi achiziţionarea unei maşini de spălat vase.
    Trimite prin e-mail